Friday, 2024-04-19, 3:06 PM
Giriş Yaptınız Sayın; Kullanıcı Adı | Grup ""Hoşgeldiniz Misafir |
TeknoGame
A.CreedBrotherhood
Battlefield 3
Max Payne 3
Etiketler
game hızlandırıcı hızlandırma oyun oyun hızlandırıcı temizleme cry engine 3 Crysis Crysis 2 Lansmanı Crysis2 torrent en iyi torrent siteleri torent torrent hız torrenz extreme 2011 torrent pes 2011 türkçe spiker indir sağlam torrent Download (Full) Stoked: Big Air Edition İndir Max Payne 3-TORRENT İNDİR Mortal Kombat 2011 torrent indir
Main » 2011 » April » 17 » Crysis 2 Lansmanı
4:39 AM
Crysis 2 Lansmanı

Crysis 2 lansman ropörtajlarımız yarın yayınlanacak.

     Çıkışına günleri saymaya başladığımız Crysis 2 için bugün çok özel bir lansman gerçekleşti. Oyunun Avrupa'daki ilk lansmanı da olan bu etkinlik İstanbul'un en üst noktası olan Sapphire'de gerçekleşti. Bizde Bolum Sonu Canavarı ve Donanım Haber ekibi olarak tabi ki lansmandaydık.
 
     Lansmandan çok özel içerik ve ropörtajları yarın sitemizde bulabileceksiniz. Şimdi gelin Crysis 2 lansmanından önemli bilgilere geçelim.
 
     Crysis 2 lansmanında ayrıca Türk oyun sektörü için oldukça önemli bir duyuru de gerçekleşti. TTNet tarafından organize edilen bu lansmanda TTNet'in oyuncuları yakından ilgilendirecek yeni servisi PlayStore'un duyurusu da gerçekleşti. İlk olarak sahneye çıkan TTNet Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, Türk oyun sektörü ve dünyadaki digital indirme oranlarını paylaştı.
 

crysis2 ttnet lansmanı TTNET Crysis 2 Lansmanı

Soldaki Faruk YERLİ, Ortada TTNET Pazarlama Sorumlusu İlker KOÇAK, Sağdaki Avni YERLİ


Crysis 3′ün, İstanbul’da veya Türkiye’den herhangi bir şehirde geçip geçmeyeceği merak edilen soruya; "Türkiye çok güzel bir ülke, Crysis 2 hazırlık aşamasındayken, New York’tan evvel İstanbul’u düşünmüştük. New York, tüm dünyada daha popüler bir şehir olduğu için onu tercih ettik. Elbette bu demek değildir ki bir sonraki şehir İstanbul olmasın!” diyerek Crysis 2′de hikayenin sona ermeyeceğini serinin 3.’cü oyunu ile hikayeye devam edeceklerini vurguladı.

TTNET’e bu özel lansman için teşekkür ediyor ve ön sparişini 59.95 TL‘ye yapabileceğiniz özel Crysis 2 satış sayfasına da yönlendirmeyi unutmuyoruz. Lansman videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Diğer satış firmalarını şuradaki sayfadan göz atabilirsiniz.

Ne dersiniz, belki de Crysis 3′te İstanbul’un kahramanları bizler olacağız.    icon redface TTNET Crysis 2 Lansmanı



Views: 1063 | Added by: respect | Tags: Crysis2, Crysis, Crysis 2 Lansmanı, cry engine 3 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Yeni! exTReme 2011
NFS-Shift 2
The Sims Medieval
Allods Online
Anket
Crysis 2'yi nasıl buldunuz ?
Total of answers: 1424